Košarica

Želite detoksicirati organizam? Očistiti tijelo od teških metala i štetnih kemikalija? Regulirati krvni tlak? Ojačati imunitet? Poboljšati izdržljivost?

U svemu tome može Vam pomoći namirnica koja opravdano nosi naziv superhrane – slatkovodna jednostanična alga Chlorella vulgaris. Chlorella vulgaris je superhranom proglašena zbog izvanredne nutritivne vrijednosti, budući da je izvrstan izvor proteina, vlakana i brojnih vrijednih mikronutrijenata.

Chlorella vulgaris je najpoznatija po moći detoksikacije organizma. Tu moć duguje specifičnoj strukturi svojih staničnih stijenki koja joj daje sposobnost vezivanja i izlučivanja teških metala i toksina. Ako mislite da niste izloženi teškim metalima ili štetnim kemikalijama, razmislite ponovno jer su takve supstance posljedica zagađenja okoliša, a mogu se naći i u hrani.

Dokazano je da Chlorella vulgaris snižava povišeni krvni tlak, pri čemu je jedna studija pokazala da uzimanje Chlorelle vulgaris dovodi do smanjivanja tvrdoće arterija, jednog od faktora koji utječu na krvni tlak.

U više istraživanja utvrđeno je da uzimanje Chlorelle vulgaris potiče rad različitih dijelova imunosnog sustava pa ćete primjenom Chlorelle vulgaris ojačati Vaš imunitet i organizmu pomoći da se obrani od upala i infekcija.

Studija koja je proučavala utjecaj Chlorelle vulgaris na aerobnu izdržljivost pokazala je da uzimanje Chlorelle vulgaris dovodi do znatno veće sposobnosti zasićivanja pluća kisikom. Sposobnost zasićivanja pluća kisikom je uobičajena mjera izdržljivosti.

No blagodatima Chlorelle vulgaris tu ni približno nije kraj. Ova „superalga“ ubrzava metabolizam, djeluje protuupalno, „čisti“ krv, snižava razinu šećera u krvi i povećava osjetljivost na inzulin, štiti od kroničnih bolesti te može sniziti kolesterol.

Zbog toga što ubrzava metabolizam, Chlorella vulgaris odličan je izbor ako želite smršavjeti, tim više što pruža osjećaj sitosti.

Green Vitality Vam Chlorellu vulgaris nudi u obliku dodatka prehrani NICApur Chlorella plus C koji sadrži Chlorellu vulgaris iz patentiranog njemačkog uzgoja. Više o proizvodu NICApur Chlorella plus C pročitajte ovdje.

Leave a Reply